Prostovoljno gasilsko društvo Teharje. Že od leta 1921

Spoštovane krajanke, cenjeni krajani!

Prostovoljno gasilsko društvo Teharje v tem letu obeležuje pomemben mejnik, tj. 100 let delovanja našega društva. V sklopu priprav na praznovanje 100-letnice, ki trajajo že skoraj dve leti, smo nameravali 29. maja 2021 organizirati osrednjo slovesnost z veselico, kjer bi opravili tudi svečani prevzem novega manjšega gasilskega vozila s taktično oznako GV-1, znamke VW Crafter. Ker trenutne epidemiološke razmere ne dopuščajo izvedbe dogodka v tem terminu in na način, kot je bilo zamišljeno, smo primorani dogodek odložiti za nedoločen čas. Slovesnost ob 100-letnici z veselico in svečanim prevzemom novega vozila bomo izvedli, ko se bodo epidemiološke razmere umirile in vas takrat povabili na praznovanje našega jubileja.

Novo vozilo smo v uporabo prevzeli julija 2020. Velik del sredstev je zagotovila Mestna občina Celje preko Gasilske zveze Celje, kar nekaj sredstev pa smo morali dodati teharskih gasilci, za kar smo varčevali več let.

Kot veleva tradicija ob pridobitvi novega gasilskega vozila, vas bomo predvidoma v času od 19. do 30. maja 2021 obiskali in izvedli »AKCIJO BOTRSTVA NOVEMU VOZILU«. Veseli bomo vsakega vašega prispevka, ki nam ga boste namenili. Krajani, ki boste darovali 100 EUR ali več, boste postali BOTER novega vozila. Za vso vašo nesebično pomoč se vam vnaprej iskreno zahvaljujemo.

Z gasilskim pozdravom:
NA POMOČ!
Vaši gasilci

Komentiranje je zaprto.

Ko kličeš 112:

Ko kličete številko 112 povejte:

~ Kdo kliče in kaj se je zgodilo

~ Kje in kdaj se je zgodilo

~ Koliko je ponesrečencev

~ Kakšne so poškodbe

~ Kakšne so okoliščine na kraju nesreče

~ Kakšno pomoč potrebujete